DomovNovicePredlagajte najbolj zaslužne športnike koprske občine v letu 2022

Predlagajte najbolj zaslužne športnike koprske občine v letu 2022

NoviceObvestilaŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

Športna zveza Koper in Mestna občina Koper vsa društva, klube in posameznike pozivata k oddaji predlogov za podelitev priznanj športnikom in športnim delavcem za dosežke v letu 2022. Rok za oddajo predlogov se izteče v petek, 6. januarja 2023.

Iztekajoče se športno leto mineva predvsem v luči zimskih olimpijskih iger in svetovnega prvenstva v nogometu, praktično brez omejitev pa so se odvila tudi ostala športna tekmovanja. Zato je prav, da tudi tokrat izpostavimo dosežke in zaslužne delavce v športu, ki vztrajajo in dosegajo nadpovprečne rezultate. Koprska občina bo tako v sodelovanju s Športno zvezo Koper tudi letos podelila priznanja za vrhunske dosežke in jubileje ter posebna priznanja na področju športa v Mestni občini Koper za leto 2022.

Društva, posamezniki, ustanove in ostala zainteresirana javnost lahko posredujejo predloge za priznanja za športne dosežke, jubileje in posebna priznanja na področju športa v Mestni občini Koper v letu 2022. Predloge lahko oddate ob izpolnitvi spletnega obrazca na spletni povezavi. Rok za oddajo predlogov je petek, 6. januar 2023.

Izmed predlogov bodo tradicionalno izbrani tudi najboljši športnik, športnica in športna ekipa Kopra v letu 2022, ki bodo razglašeni na slavnostni prireditvi v začetku februarja.

Merila za pridobitev priznanj opredeljuje Pravilnik o priznanjih Športne zveze Koper, še podrobneje pa na novo sprejeta Merila za vrednotenje športnih dosežkov za podelitev priznanj Športne zveze Koper.

Foto: Jakob Bužan