DomovNovicePOTNIŠKI TURIZEM: Prestižna Sea Princess prvič privezana v Kopru

POTNIŠKI TURIZEM: Prestižna Sea Princess prvič privezana v Kopru

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Danes se je v Kopru prvič privezala kar 261 metrov dolga potniška velikanka Sea Princess. K nam je priplula iz Benetk. V Koper je pripeljala slabih 2.000 potnikov in 910 članov posadke.

Kot je ob prvem prihodu potniške ladje v naše pristanišče že v navadi, je predstavnike Mestne občine Koper in Luke Koper na krovu sprejel kapitan ladje. V znak dobrodošlice sta mu županova svetovalka Jana Tolja in predstavnik Luke Koper Bojan Babič predala protokolarna darila ter v dar prejela plaketi.

Prestiž in eleganca, ki vas bosta popeljala v svet popotovanj

Sea Princes, potniška ladja ladjarja Princess Cruises ima še tri sestrske ladje (Sun Princess, Dawn Princess in Oceana), vse štiri pa odlikuje eleganca, ki jo povezujeta minimalizem in prestiž.

Gostje na Sea Princes tako lahko uživajo v odlični spa in welness ponudbi, si privoščijo ogled predstav v gledališču, kjer prav te dni na odru kraljuje eden najbolj znanih mjuziklov Mamma Mia, za vse tiste, ki se želijo sprostiti v tišini, pa je na ladji kar nekaj “zen” kotičkov, kjer lahko v miru popijejo kavico ali pa se potopijo globoko v svoje misli.