DomovNovicePredstavniki tujih agencij v Kopru

Predstavniki tujih agencij v Kopru

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Naše mesto je včeraj gostilo skupino predstavnikov tujih turističnih agencij iz Belgije, Nemčije, Italije in Madžarske, ki so med 21. in 25. marcem obiskali Slovenijo.

Predstavniki tujih turističnih agencij, kot so Slovene Dream (Nizozemska), Cartour (Madžarska), Best Travel (Hrvaška), Element Natur (Nemčija), Moving International in Girolibero (Italija) so v minulih dne spoznavali različne kraje po naši državi.

Predstavniki tujih turističnih agencij, kot so Slovene Dream (Nizozemska), Cartour (Madžarska), Best Travel (Hrvaška), Element Natur (Nemčija), Moving International in Girolibero (Italija) so v minulih dne obiskali tudi Koper. Foto: MOK

Od minule srede do včeraj so tako obiskali Laško, Mursko Soboto, Slovenske Konjice, Zreče, Cerkno, Pivko in druge slovenske znamenitosti, obisk naše države pa so včeraj zaključili v Kopru. Poleg znamenitosti mestnega jedra, kot sta Pretorska palača in Zvonik, so si ogledali tudi zbirko TOMOS na Kidričevi ulici, se sprehodili po Čevljarski in Pristaniški ulici, si ogledali Prešernov trg, okusili sladico Carpaccio in spoznali turistični produkt Hrastovlje-Doživetje v Istri. Nad ponudbo naše destinacije so bili več kot zadovoljni, zato ni dvoma, da lahko v prihodnje v naših krajih pričakujemo še več tujih gostov.