DomovNovicePrijavite se na natečaj za najboljšo podjetniško idejo

Prijavite se na natečaj za najboljšo podjetniško idejo

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Platforma Startup Koper vabi k prijavi na natečaj za najboljšo podjetniško idejo. Natečaj je namenjen mlajšim od 35 let, ki so občani Mestne občine Koper, študenti Univerze na Primorskem ali dijaki srednjih šol s sedežem v Kopru.

Projekt, ki je vzklil prav ob dobrem “brainstormingu” ob kavi, je podprla tudi Mestna občina Koper, ki platformo tudi v celoti financira. Platforma Start-up je sicer zaobjela že skoraj vso Slovenijo, danes pa imajo možnost v njej sodelovati še vsi inovativni podjetniki iz Mestne občine Koper.

Timotej Pirjevec vodja urada za družbene dejavnosti in razvoj: Občina je že v juniju podala izzive, natečaj je stekel in upam, da se bo prijavilo res veliko nadobudnih podjetnikov.

“Spomnim se, ko smo pred časom skupaj sedeli z mladimi, ki so se pritoževali kako nimajo možnosti uspeti na podjetniškem področju, zato smo začeli iskati rešitve. Občina je že v juniju podala izzive, natečaj je stekel in upam, da se bo prijavilo res veliko nadobudnih podjetnikov. Možnosti za uspeh namreč so, le začeti je treba in start-up platforma je lahko odlična odskočna deska,” je o projektu povedal Timotej Pirjevec, vodja urada za družbene dejavnosti in razvoj na MOK.

Projekt je namenjen predvsem spodbujanju ustanavljanja novih start-up podjetij in inovativnemu reševanju konkretnih podjetniških izzivov.