DomovNoviceSladka Istra kot del turistične ponudbe

Sladka Istra kot del turistične ponudbe

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

V Mestni občini Koper si prizadevamo, da bi se tudi turistično gospodarstvo občine še aktivneje vključilo v organizacijo, promocijo in podporo najslajše prireditve v državi – Sladke Istre, ki jo bomo v Kopru znova gostili 23. in 24. septembra.

Do prihodnjega ponedeljka, 7. avgusta, tako lahko vsi ponudniki, ki imajo svoje poslovne prostore v mestnem jedru, izpolnijo vprašalnik, ki ga najdete TUKAJ. Vprašalnik bo služil kot osnova za pripravo promocijskih materialov, programa in ostalih vsebin Sladke Istre 2017.

Foto: arhiv ekoper.si

Poleg tega pa je Turistična organizacija Mestne občine Koper v teh dneh z dopisom spodbudila tudi lokalne turistične agencije, da bi v svoje ponudbe in aranžmaje, tako za letošnji september, kot tudi za prihodnje leto, vključile Sladko Istro.

Kot so zapisali v dopisu, vključitev obiska Sladke Istre v enodnevne in vikend pakete zagotovo predstavlja popestritev programa za marsikaterega obiskovalca, ob tem pa bo Turistična organizacija Koper posebne turistične pakete, katerih del bo tudi obisk Sladke Istre, vključila v posebno rubriko namenjeno obiskovalcem na spletni strani www.sladka-istra.si in jih tako še dodatno spromovirala.