DomovNoviceSodelujte na Miklavževem sejmu v Kopru

Sodelujte na Miklavževem sejmu v Kopru

Naši krajiNoviceObvestilaProsti časTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Začetek Fantazime v Kopru bo poleg prižiga prazničnih luči in odprtja drsališča v Kopru zaznamoval tudi Miklavžev sejem.

V pričakovanju bližajočih se praznikov Zavod za mladino, kulturo in turizem pripravlja bogato dogajanje Fantazime. V čarobnem ambientu Titovega trga v Kopru bo v soboto, 2. decembra, prireditev ob prižigu praznične razsvetljave, v mandraču nasproti Taverne pa bo zaživelo drsališče, ta dan bo na Kidričevi ulici tudi Miklavžev sejem.

Kreativni ustvarjalci, umetniki, rokodelci in ponudniki prazničnega darilnega programa so vabljeni, da se prijavijo k sodelovanju na prazničnem sejmu, ki se bo odvijal med 10. in 20. uro.

Sejem bo odlična priložnost za nakup kakovostnih izdelkov, kot so unikatni artikli, tekstil, knjige, voščilnice in druga praznična darila.

Zainteresirani ponudniki se lahko prijavijo prek spletnega obrazca na tej povezavi. Rok za prijavo je do srede, 15. novembra.

Organizator bo prednostno izbral raznolike in unikatne ponudnike, ki bodo prispevali k pestrosti sejemskega doživetja. Za več informacij se obrnite na: turizem@visitkoper.si

Foto: ZMKT