DomovNoviceSodelujte v anketi o Svetovnem pokalu v težavnostnem plezanju

Sodelujte v anketi o Svetovnem pokalu v težavnostnem plezanju

Naši krajiNoviceObvestilaŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper je z izgradnjo zunanje plezalne stene za hitrostno in težavnostno plezanje naredila prvi korak za razvoj plezalne kulture in športnega turizma. Med 2. in 3. septembrom je tako Koper gostil Svetovni pokal v težavnostnem plezanju. Da bi raziskali odnos lokalnega prebivalstva Mestne občine Koper do nedavne športne prireditve, je Fakulteta za turistične študije – Turistica pripravila anketo. Rezultati bodo podlaga za raziskavo o ustvarjenih ekonomskih, družbeno-kulturnih in okoljskih vplivov športne prireditve.

Namen ankete je ugotoviti, kakšen je odnos lokalnega prebivalstva koprske občine do nedavne športne prireditve Svetovni pokal v športnem plezanju v težavnostnem plezanju in pridobiti informacijo o tem, kakšni so se vplivi športne prireditve odražali na ekonomski, okoljski in družbeni ravni.

Vabimo vas, da izpolnite anonimno anketo na spletni povezavi, za izpolnjevanje boste potrebovali le nekaj minut. Zbrani podatki bodo obravnavani strogo zaupno in izključno za potrebe raziskave.

Foto: Tomaž Primožič