DomovNoviceSOOČENJE PREDSEDNIŠKIH 7: Prepričljiva zmaga Borisa Popoviča, zanj glasovalo kar 37%

SOOČENJE PREDSEDNIŠKIH 7: Prepričljiva zmaga Borisa Popoviča, zanj glasovalo kar 37%

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Včeraj zvečer je potekalo soočenje predsedniških kandidatov na Planet TV. Sedmerica kandidatov se je opredelila do stališč kot so slovensko-hrvaški odnosi, boj proti korupciji, pristojnosti predsednika, itd. Boris Popovič je na soočenju s svojim nastopom prepričal veliko število gledalcev. V anketi, ki je potekala tekom oddaje, je zanj glasovalo kar 37% gledalcev. 

V soočenju so sodelovali Boris Popovič, Marjan Šarec, Maja Makovec Brenčič, Romana Tomc, Ljudmila Novak, Borut Pahor in Angelca Likovič.

“Sam sem od začetka proti sporazumu. Sporazum Drnovšek-Račan je bil za nas nedvomno boljši kot arbitražni sporazum. Morali bi počakati na uveljavitev sporazuma Drnovšek-Račan, saj brez njega Hrvaška ne bi imela prihodnosti v EU. To zamerim gospodu Pahorju, to je bilo za državo škodljivo. Če bom sam predsednik, bom sicer najprej umaknil žico z meje,” je bil mnenja Boris Popovič glede postopanja slovenske politike pri uveljavitvi arbitražne sodbe.

Kritičen je bil do Pahorjevega imenovanja senata KPK: “Prejšnja sestava KPK, ki jo je vodil Goran Klemenčič, je bila politična in najslabša, kar smo jih imeli. In Klemenčič je danes pravosodni minister.” 

Tekom soočenja so gledalci lahko glasovali za kandidata, ki jih je s svojim nastopom najbolj prepričal. Aboslutni zmagovalec telefonskega glasovanja, s kar 37%, je bil Boris Popovič, ki se je po soočenju na Instragramu tudi zahvalil za oddane glasove.

#hvala

A post shared by Boris Popovič (@borispopovicpopo) on

Več vsebine in posnetke soočenja pa si lahko ogledate TUKAJ.