DomovNoviceUlovite še zadnji prijavni rok za 10. Sladko Istro

Ulovite še zadnji prijavni rok za 10. Sladko Istro

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Še teden dni časa imate ponudniki sladkih izdelkov za prijavo na jubilejno, 10. Sladko Istro.

Če se ponudniki, ki bi želeli sodelovati na 10. mednarodnem festivalu sladic in sladkih izdelkov – Sladka Istra, ki bo v Kopru zadnji vikend septembra (med 28. in 30. septembrom), na prireditev še niste prijavili, imate čas za prijavo do prihodnjega ponedeljka, 16. julija.  Po tem datumu prijave za sodelovanje na največjem festivalu sladkega v Sloveniji ne bodo več možne.

Sicer se na Sladko Istro kot ponudniki na prodajnih mestih lahko prijavijo vsi, ki ponujajo istrske, slovenske in tuje sladke dobrote ter čokoladne izdelke, pa tudi vinarji, pivovarji, čebelarji in prodajalci različnih kuhinjskih in slaščičarskih pripomočkov, kuharskih knjig in drugih z gastronomijo povezanih vsebin. Temeljni pogoj za sodelovanje je predstavljanje in prodaja izključno sladkih izdelkov in vsebin, povezanih s svetom sladkega.

V Kopru bo zadnji vikend septembra dišalo po sladkih dobrotah. Foto: arhiv eKoper

Za sodelovanje na prireditvi se je možno prijaviti prek spletne prijavnice na tej povezavi: http://sladka-istra.si/sl/za-ponudnike/prijava, dodatne informacije glede prireditve pa lahko dobite v Turistični organizaciji Mestne občine Koper.

Sladka Istra velja za največjo tovrstno prireditev v državi. V Kopru jo bodo letos priredili že deseto leto zapored in na račun okroglega jubileja bo trajala kar tri dni. Okušanje in nakup sladkih izdelkov ter bogat spremljevalni program se bo odvijal v starem mestnem jedru Kopra med petkom, 28. septembrom in nedeljo, 30. septembrom. Več na www.sladka-istra.si in na Facebook strani Sladka Istra.