Univerza na Primorskem z odlično priložnostjo za bodoče slovenske podjetnike

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Univerza na Primorskem je v okviru programa COSME-Erasmus za mlade podjetnike pridobila nov projekt, Open Eye 2017-2020, v okviru katerega bo bodočim in mladim slovenskim podjetnikom razdelila 60.000 evrov za usposabljanja Erasmus pri izkušenih tujih podjetnikih v EU.

Novi projekt Univerza na Primorskem izvaja med 1. februarjem letos in 31. januarjem 2021.

V času izvajanja projekta želijo pritegniti čim več bodočih in mladih slovenskih podjetnikov z manj kot tremi leti podjetniških izkušenj, da se vključijo v program Erasmus za mlade podjetnike in izkoristijo možnosti ter priložnosti, ki jih program ponuja. Starost in status udeležencev pri tem nista pomembna.

Foto: pixabay.com

Univerza na Primorskem prav tako vabi k sodelovanju izkušene slovenske podjetnike, ki imajo več kot tri leta podjetniških izkušenj, da se prijavijo v program kot podjetniki gostitelji in ponudijo možnost gostovanja tujim mladim podjetnikom, ki si želijo pridobivati podjetniških veščin in znanj.

Zainteresirani lahko več informacij dobijo pri Sebastjanu Rosi z Univerze na Primorskem na telefonsko številko (05) 663 77 13, ali preko elektronske pošte sebastjan.rosa@upr.si.