DomovNoviceV Kopru že osmič na sporedu festival inovativnosti FestINNO

V Kopru že osmič na sporedu festival inovativnosti FestINNO

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprska fakulteta za management danes gosti osmo izvedbo festivala inovativnosti FestINNO. Na “podjetniškem dogodku leta na Obali” organizatorji napovedujejo bogat program z več kot 15 delavnicami, okroglimi mizami, predavanji, razpravami in predstavitvami, na katerih bodo sodelovali predavatelji, izkušeni podjetniki, študenti in drugi praktiki.

Udeleženci dogodka bodo imeli možnost mreženja, stika z delodajalci, povezovanja in učenja. Festival je sicer namenjen vsem, ki jih zanimajo sodobne teme in izzivi, povezani s podjetništvom in inovativnostjo, kot so ustvarjalnost, e-poslovanje, trajnostne inovacije, socialno podjetništvo, start-up podjetja, poslovni modeli, začetek in razvoj kariere ter 3D tiskanje.

Udeležba je na vseh dogodkih brezplačna. Potrebna pa je predhodna prijava prek e-prijavnice.

Fakulteta za management Univerze na Primorskem (UP) oz. tamkajšnja katedra za podjetništvo je pri pripravi festivala združila moči Z Univerzitetnim razvojnim centrom in inkubatorjem Primorske, Kariernim centrom UP, Centrom za razvoj in prenos znanja UP, Javnim zavodom za podjetništvo Izola ter Fakulteto za turistične študije – Turistico.

V okviru popoldanske zaključne prireditve bodo med drugim razglasili zmagovalce in podelili praktične nagrade natečaja za najbolj inovativno študentsko idejo UP v generaciji študentov 2016/2017 ter za najboljše zaključno delo s področja podjetništva na dodiplomskem in podiplomskem študiju (diploma ali magisterij).