DomovNoviceV mestnem jedru na voljo štirje poslovni prostori

V mestnem jedru na voljo štirje poslovni prostori

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper je objavila javni razpis, s katerim išče najemnike štirih poslovnih prostorov na frekventnih lokacijah v mestnem jedru. Dva prostora sta namenjena trgovinski dejavnosti, dva pa mirni storitveni dejavnosti. Najemno pogodbo z zainteresiranimi, ki lahko ponudbo oddajo do 13. junija, bo občina sklenila za pet let.

V naboru nepremičnin je 31,40 kvadratnega metra velik prostor v pritličju poslovno-stanovanjske stavbe na Čevljarski ulici (št. 8). Prostor je primeren za trgovinsko dejavnost, izklicna mesečna najemnina pa znaša 644 evrov. Trgovinski dejavnosti je namenjen tudi 45,19 kvadratnega metra velik pritlični poslovni prostor na Staničevem trgu (št. 19), katerega najemnina znaša 735 evrov.

Dva prostora s tokratnega nabora pa sta namenjena mirni storitveni dejavnosti. Na Tominčevi ulici (št. 7) je v tretjem nadstropju poslovne stavbe za 346 evrov za mesec na voljo 61,34 kvadratnega metra velik prostor. Na Ulici pri velikih vratih (št. 32) pa išče novega najemnika 22,13 kvadratnega metra velika nepremičnina. Prostor je v pritličju poslovno-stanovanjske stavbe, izklicna najemnina pa znaša 232 evrov.

Vsi štirje poslovni prostori se v najem oddajajo za obdobje petih let. Rok za oddajo ponudbe je torek, 13. junij, do 12. ure. MOK bo ponudbe odpirala javno, v četrtek, 15. junija, ob 9. uri v sejni sobi oz. pritličju Mestne občine Koper na Verdijevi ulici 10. Več informacij o javnem razpisu je dostopnih na spletni povezavi.

Foto: MOK