DomovNoviceV noči na četrtek popolna zapora predora Markovec

V noči na četrtek popolna zapora predora Markovec

NoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Občanke in občane obveščamo, da bo v noči na četrtek, 7. maja, zaradi vzdrževalnih del predor Markovec zaprt za ves promet. Zapora bo v veljavo stopila v sredo, 6. maja, ob 21. uri, promet bo ponovno stekel v četrtek, 7. maja, ob 5. uri zjutraj. Promet, z izjemo tovornega, bo preusmerjen čez Markovec.

Dars, d. d. bo v teh dneh začel nameščati elektrostrojno opremo in opravljati druga potrebna dela, ki bodo v primeru nesreč oziroma izrednih dogodkov na tem območju omogočila vzpostavitev dvosmernega prometa v eni od cevi predora. Večji obseg del bo sicer opravil pod prometom, določena dela pa zahtevajo uvedbo popolne zapore. Ta bo v veljavo stopila v sredo, 6. maja, ob 21. uri in bo trajala do četrtka, 7. maja, do 5. ure zjutraj. Po potrebi se bo v naslednjih dneh ponovila.

V času zapore bo za osebna vozila urejen obvoz čez Markovec. Vozniki iz smeri Ljubljane bodo preusmerjeni na izvoz Semedela, od tam pa na Piransko cesto, Ulico Vena Pilona in Kvedrovo cesto proti Splošni bolnišnici Izola.