DomovNoviceZačenja se Summer Afro Latino Festival

Začenja se Summer Afro Latino Festival

Naši krajiNoviceObvestilaProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Ljubitelji kubanske kulture, latino in afriških ritmov bodo lahko prišli na svoj račun. Vroče poletne dni bo namreč med 11. in 15. avgustom popestrila prireditev Summer Afro Latino festival, ki jo organizira Društvo Prvi Korak. Dogajalo se bo na različnih lokacijah po Kopru, že danes pa je na vrsti Kubanski spektakel.

V Kopru bo pet dni posvečenih plesu in glasbenim ritmom. Pestro kulturno dogajanje se bo začelo že danes ob 19. uri na Hlavatyjevem parku s Kubanskim spektaklom.

Osrednje dogajanje se bo ob koncu tedna preselilo na Ukmarjev trg, v Taverno in na trg pri Kavarni Kapitanija. Petek, sobota in nedelja bodo rezervirani za plesne delavnice, glasbo v živo in zabavo na plaži. Ob spremljavi mednarodno priznanih učiteljev, kot so Seo Fernandez, Eneris Malgado, Luis Camino in Barbara Marlene Reyes, se bodo lahko udeleženci preizkusili v salsi, bachati in kizombi.

Vsak dan bo med 18. in 20. uro za ljubitelje zabave in plesa zagotovljena plesna animacija. V ponedeljek, 15. avgusta, se bo ob 17. uri festival poslovil z afro-latinsko zabavo na Ukmarjevem trgu.

Podrobnejši program si lahko ogledate na naslednji povezavi.

Foto: Društvo Prvi Korak