DomovNaši krajiZadnja priložnost za prijavo na Altroke Sladko Istro

Zadnja priložnost za prijavo na Altroke Sladko Istro

Naši krajiNoviceProsti časTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Ponudniki, ki bi radi sodelovali na zadnjem Altroke Istra Gourmet Festivalu oziroma na Sladki Istri, imajo čas za prijavo do 16. avgusta.

V soboto, 23. septembra, bo Koper gostil dve prireditvi – priljubljeno kulinarično tržnico z istrskimi dobrotami Altroke Istra Gourmet Festival in mednarodni festival sladic Sladko Istro – ki bosta ta dan združeni v najokusnejšo prireditev tega leta: Altroke Sladko Istro.

Ker je v zadnjih dneh veliko ponudnikov naknadno izrazilo željo po sodelovanju na prireditvi, je rok za prijavo podaljšan do 16. avgusta.

Ponudniki sladkih izdelkov, slaščičarne, kavarne, pekarne, čokoladnice, sladki vinarji in drugi ponudniki ostalih sladkih dobrot z območja naše države, pa tudi od drugod, ki bi na sladkih stojnicah radi prodajali svoje dobrote, so vabljeni k prijavi na zadnja prosta mesta na prireditvi. Prijavo je možno do 16. avgusta oddati prek spletne prijavnice na  povezavi.

Prav tako je 16. avgust zadnji dan za prijavo za ponudnike, ki bodo na prireditvi ponujali hrano in pijačo z območja oziroma s pridihom Istre. Prijavnica za ponudnike istrskih jedi in pijač je dostopna na povezavi.

K oddaji prijave do 16. avgusta so vabljena tudi društva Mestne občine Koper, ki so sodelovala na razpisu Mestne občine Koper in za katere je sodelovanje na prireditvi sicer brezplačno.

Vsi zainteresirani za sodelovanje se za dodatne informacije lahko obrnejo na turizem@visitkoper.si

Foto: Jaka Ivančič