ZAPOSLITVENI SEJEM: V Kopru se bo predstavilo več kot 20 delodajalcev

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprska območna služba zavoda za zaposlovanje danes v Kopru pripravlja zaposlitveni sejem, na katerem se bo predstavilo 23 delodajalcev iz obalno-kraške regije. Temu bo v četrtek sledil še zaposlitveni sejem v Pivki, kjer se bodo predstavili predvsem delodajalci, ki zaposlujejo v orodjarstvu in proizvodnih dejavnostih.

Zaposlitveni sejem je priložnost za vzpostavitev novega ali še tesnejšega sodelovanja in povezovanja različnih akterjev na trgu dela. Poleg tega omogoča spoznavanje obetavnih, zanimivih poklicev, predvsem pa poklicev, po katerih povprašujejo delodajalci in zanje zagotavljajo tudi zaposlitvene možnosti, ter neposreden stik in pogovor z različnimi delodajalci na enem mestu, na svoji spletni strani poudarja Zavod RS za zaposlovanje.

Foto: arhiv ekoper.si

Na današnjem posvetu, ki se bo med 10. in 13. uro odvijal v Taverni na Pristaniški ulici v Kopru, bo med drugim Informacijska točka Evropske unije Europe Direct obiskovalcem nudila informacije o mednarodni učni mobilnosti in EURES zaposlitvi v tujini.