DomovProsti časFOTO: Obeta se dolgo poletje, ki s seboj prinaša zanimive morske dogodivščine

FOTO: Obeta se dolgo poletje, ki s seboj prinaša zanimive morske dogodivščine

Prosti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Prvi poletni dan prinaša napovedi o dolgem in vročem poletju. V Mestni občini Koper so zato poskrbeli, da bo poletje zabavno in polno zanimivih morskih dogodivščin.

Za vse tiste, ki si želite adrenalina je namreč tu Active Koper, v Žusterni, kjer si boste lahko privoščili vse od windsurfa pa do supa, vožnje z vodnim skuterjem, kajaka in izleta s kanujem. Navdušenci morskih globin pa se boste lahko tudi potapljali.

Knjižnica na plaži in prvič privezana potniška ladja Sea Princess

Čakajo nas topli in lepi dnevi, zato si privoščite skok v morje ali pa obiščite Active Koper in se osvežite ob vodnih športih.

Že od 15. junija dalje pa se lahko vsak dan na mestni plaži skrijete v senco in uživate ob prebiranju svoje najljubše knjige, saj je prav za vas organizirana Knjižnica na plaži. Osrednja knjižnica Srečka Vilharja je namreč za vse knjižne molje poskrbela da brezskrbno uživajo ob poletnem branju v objemu morja in sonca.

Poleg tega nas bo obiskalo kar nekaj potniških ladij, ki jih boste lahko občudovali na potniškem terminalu. Že v soboto, 24. junija, nas obišče velikanka, kar 261 metrov dolga Sea Princess, ki bo pri nas privezana prvič. Do takrat pa naj vas zapelje galerija potniških ladij, ki so nas letos že obiskale.

Privoščite si torej noro zabavo in prijetno osvežitev.