DomovProsti časKaj nam v Kopru prinaša magičen zaključek leta?

Kaj nam v Kopru prinaša magičen zaključek leta?

Prosti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Zadnji vikend iztekajočega leta bo v Kopru postregel z magičnimi dogodki za vse, ki so željni zabave.

Že danes zvečer bo v Taverni Prednovoletni mega žur z Mambo Kingsi, na Titovem trgu pa ne zamudite koncerta skupine Infamous Love in Disca na ledu. Jutri bo na Titovem trgu potekalo Silvestrovanje za otroke z glasbenim nastopom BQL in Plesnega centra Fiona ter prihodom dedka Mraza. Najmlajši bodo seveda lahko tudi nazdravili z otroško penino.

Vstopite s Koprom v novo leto 2018! Foto: Vojko Rotar

Zadnji dan v letu ne gre zamuditi tradicionalnega silvestrovanja S Koprom v novo leto 2018 v Taverni. Program se bo začel ob 20. uri, v leto 2018 pa nas bosta popeljali skupina Gedore in Žavbi band, ob polnoči pa bo nebo nad mestom razsvetlil magični ognjemet. Vsi ljubitelji drsanja pa bodo lahko dobesedno zadrsali v novo leto in to tik ob morju. Drsališče na trgu ob Upravi za pomorstvo bo namreč iz 31. 12 na 1.1. obratovalo do 2. ure ponoči.

Podroben program magičnega decembra in urnik drsališč je dostopen na www.magicnidecember.si.

Foto: Vojko Rotar

Zaradi prireditve bo za promet popolnoma zaprta Pristaniška ulica, in sicer na odseku od Piranske ulice do Ukmarjevega trga, in sicer 31. 12. 2017, med 21. in 3. uro zjutraj naslednjega dne. Zaradi magičnega ognjemeta pa bo 31.12. popolnoma zaprta Semedelska promenada, in sicer predvidoma od 23. ure zvečer do enih zjutraj. V tem času bo hoja po promenadi iz varnostnih razlogov prepovedana.

Tudi sicer bosta drsališči, bodisi tisto na Titovem trgu bodisi tisto ob morju, v teh dneh obratovali s podaljšanim urnikom. V soboto, 30. decembra do 22. ure, drsališče na Titovem trgu bo na Silvestrovo obratovalo do 22. ure, drsališče ob morju pa do 2. ure po polnoči. Na novega leta dan bosta obe drsališči odprti med 10. in 22. uro.