DomovProsti časMiss turizma je Koprčanka Ariana Hodžić

Miss turizma je Koprčanka Ariana Hodžić

Prosti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Na sinočnjem izboru Miss turizma Slovenije je žirijo najbolj prepričala Koprčanka Ariana Hodžić, ki bo Slovenijo zastopala na svetovnem izboru Miss Tourism World v Maleziji. Lepotički, doma iz Prad pri Kopru je ob zmagi čestital tudi koprski župan Boris Popovič, ki se je včerajšnje prireditve v Taverni udeležil v spremstvu svoje družine.

Finalistke slovenskega izbora, ki ga je tudi letos piransko društvo Miss – Moda ideja svetovanje stil pripravilo v koprski Taverni, so se pred žirijo in gledalci sprehodile v športnih oblačilih, kopalkah ter v večernih toaletah, večer pa so sklenile v čudovitih belih poročnih oblekah.

Lento najlepše je osvojila študentka Fakultete za pomorstvo in promet, Koprčanka Ariana Hodžić, ki na tovrstnih tekmovanjih ni novinka. Leta 2013 je osvojila naslov miss Kopra, lani pa je na predizboru za Miss Slovenije v Marini Portorož postala miss Primorske. Poleg naziva miss turizma so sinoči podelili še nekaj lent. Prva in druga spremljevalka miss turizma sta Klavdija Golija iz Domžal in Midjana Vuković iz Žalca. Nika Pšajd iz Rogaške Slatine je postala grofična dvorca Štatenberg, Ljubljančanka Iza Florjančič je postala miss Oriflame, Liza Mesec, prav tako iz Ljubljane, pa je prejela naziv miss Radia Zeleni val.

Večer so s svojimi nastopi popestrili Robert Ficker, skupina Zvita Feltna, Marjan Zgonc, F&B Acrobatics, Gašper Rifelj in poseben gost iz New Yorka Luka Fric, dogajanje pa je spretno povezovala voditeljica Mojca Mavec.