DomovProsti časSladko, slajše, najslajše – odprte so prijave na letošnji ex-tempore Sladke Istre

Sladko, slajše, najslajše – odprte so prijave na letošnji ex-tempore Sladke Istre

Prosti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper in Javni sklad za kulturne dejavnosti Koper tudi letos vabita vse, ki radi slikajo in ustvarjajo na prostem, se družijo in svoja dela tudi razstavljajo, da se prijavijo na letošnji že 10. ex-tempore in odrti atelje Sladke Istre. Rok za oddajo prijav je 14. september.

Sodelovanje je tako kot vsako leto brezplačno, vsak ustvarjalec pa si mora sam priskrbeti likovni material in opremo razstavnega prostora. Letos bo ta umeščen na Pristaniško ulico v Kopru, odprt pa bo med 8. in 17. uro, ko bodo slikarji svoja umetniška dela, vsak samo po enega, oddali komisiji. Vsi udeleženci 10. ex-tempore bodo ob prijavi dobili vodo, bon za kosilo in sladko presenečenje.

Najboljši (do 5 del) bodo seveda deležni tudi privlačnih nagrad, prva nagrada je razstava v Pretorski palači v Kopru, brezplačna udeležba na likovnem tečaju JSKD in presenečenje, druga nagrada pa sodelovanje na potujoči razstavi Sladka Istra 2014 ter simbolično darilo.

Vsi zainteresirani se lahko na natečaj prijavijo do 14. septembra, in sicer tako, da izpolnjeno prijavnico pošljejo na naslov OI JSKD Koper, Vergerijev trg 3, 6000 Koper oziroma prek elektronske pošte na naslov oi.koper@jskd.si.

Več o natečaju dobite tukaj.