DomovProsti časRockin’ Riviera: V vročici rock’n’rolla so se krila dvigala visoko v zrak

Rockin’ Riviera: V vročici rock’n’rolla so se krila dvigala visoko v zrak

Prosti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Vikend, ki se je za ljubitelje rockabilly glasbe in stila 50. let v Žusterni pričel že v četrtek, je minil ob plesnih korakih rock’n’rolla, odlični glasbi in kabare predstavi.

Žusterna je minuli konec tedna dobesedno pokala po šivih. Rockabilly vikend, ki je poskrbel za to, da smo se v vseh pogledih vrnili v vesela 50. leta, je postregel tudi z ameriškimi avtomobili, brivcem, ki je skrbel za moške brade in frizerko, katere skrb so bile pričeske v stilu “Pestro victory rolls” in cvetje v laseh.

Pestro je bilo tudi na odru – za pravo glasbeno poslastico so namreč skrbeli različni glasbeni izvajalci: Wildfire Willie,  ki prihajajo iz Švedske, Jake Calypso iz Francije, ukrajinski The Wise Guyz, B and The Bops s Hrvaške, italijanski Robbie’s Dirty Crew, The North Side Playboys iz Švice in slovenski Joe & The Rhythm Boys.

“Kikle” so se vse dni dvigale visoko v zrak, plesna vročica pa je svoj vrhunec doživela v soboto, saj je ob ritmih rock’n’rolla plesal ves Snack bar, pa ne le Snack bar, kar vsa Žusterna. Zagotovo pa publike ni pustila hladnih Miss Stacey, ki je na sobotni večer pripravila dva odlična kabare nastopa, kjer seveda ni manjkala niti legendarna skladba New York, New York.