DomovProsti časSkrbno načrtujte svoj idealen vsakdan

Skrbno načrtujte svoj idealen vsakdan

Prosti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Glede na astrologijo vsak dan v tednu predstavlja en planet. Vsak dan ima tako svojo moč in kakovost, kar pomeni, da je prav vsak posebej namenjen nekaterim načrtom in odločitvam. Skrbno načrtujte potek svojega tedna in se izognite nevšečnostim, ki bi vam lahko prekrižale pot.

Ponedeljek je dan Lune. Kot prvi delovni dan v tednu je zelo ugoden za rituale plodnosti in zasnove. Poleg tega je tudi dober dan za sprejemanje odločitev, ki se nanašajo na vaša čustva.

Torek spremlja planet Mars, kar pomeni, da boste polni energije. Je najboljši dan, če želite kaj kupiti ali prodati, predvsem pa, če želite spremeniti svojo prehrano. Prav tako je idealen dan za športne aktivnosti.

Ne odpravite se v trgovino v četrtek, saj boste zapravili preveč denarja. Foto: moneysmartguides.com

V sredo, ki je dan Merkurja lahko v miru načrtujete, kaj boste storili v prihodnjih dneh, a ne pozabite, nikoli ne pričnite z realizacijo teh načrtov na sredo. Dan je namenjen komunikaciji in ustvarjalnosti.

Četrtek, dan Jupitra, je dan, ko boste porabili veliko denarja. Pazljivo pri zapravljanju, sicer pa je četrtek tudi odličen dan za meditacijo, ki bo s seboj prinesla tudi močno intuicijo.

Petek je dan za romantiko. Foto: wondrlust.com

Dan Venere je petek, ki je idealen za ljubezen in romantično večerjo s partnerjem. Poleg tega je idealen dan za ljudi, ki so sami, saj imajo v petek največjo možnost srečanja z novimi ljudmi. Petek je dan, ko boste imeli največ poguma.

Sobota, ki je dan Saturna, vam daje potrpljenje in vztrajnost pri poslovanju, nikakor pa ne smete na ta dan zaključevati poslov.

Sonce spremlja nedeljo, ki je idealen dan za počitek in druženje s prijatelji. Poleg tega je idealen dan za vaše hobije in dan, ko si boste napolnili baterije za nov začetek tedna.