DomovProsti časV pričakovanju martinovanj

V pričakovanju martinovanj

Prosti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

V destinaciji Koper bomo tudi letos lahko martinovali na tradicionalnem Martinovanju v ogrevanem šotoru v Kopru in na Martinji v Marezigah.

V Kopru bomo tudi letos martinovali v ogrevanem šotoru na parkirišču ob stadionu Bonifika, kjer se bomo lahko zabavali od prihodnjega četrtka, 8., do sobote, 10. novembra. Veselo dogajanje se bo vsak dan začelo že od 18. ure dalje. V četrtek nas bodo zabavali Mambo Kingsi in Trio Martin, v petek Tanja Žagar in Trio Martin, v soboto pa Klapa Rišpet in skupina Tequila.

Od petka (9. novembra) do nedelje (11. novembra) pa bo tradicionalna Martinja tudi v Marezigah. Tudi letos bo Martinjo odprla vinska kraljica slovenske Istre, v sklopu dogajanja bodo krstili mlado vino ter poskrbeli za zabavo in druženje ob domači kulinariki in seveda odličnih vinih.

Ljubitelji domačih istrskih dobrot in žlahtne kapljice pa boste na svoj račun prišli tudi v osmicah. Med 2. in 11. novembrom bo svoja vrata odprla Osmica Jakomin v Kubedu, med 9. in 18. novembrom pa Osmica Štok v Marezigah.