DomovProsti časKje parkirati, če se odpravljate na koncert 2Cellos?

Kje parkirati, če se odpravljate na koncert 2Cellos?

Prosti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Le en dan nas loči od največjega glasbenega spektakla letošnjega poletja – koncerta svetovno znanih izvajalcev 2Cellos, ki se ga bo po informacijah organizatorja udeležilo več kot 10 tisoč ljudi. Da bi se izognili gnečam in logističnim zamaškom, ne spreglejte nekaj pomembnih in koristnih informacij, ki jih velja upoštevati.

Glede na pričakovan množičen obisk koncerta znamenitega dvojca bo organizator vrata prizorišča odprl že pred samim koncertom, in sicer ob 18. uri. Z zgodnjim prihodom na prizorišče dogajanja se bodo obiskovalci namreč izognili morebitnim zastojem v prometu in gneči na vhodih. Da čakanje na koncert ne bo dolgočasno, bodo poskrbeli didžeji Radia Capris ter dve predskupini, poskrbljeno pa bo tudi za gostinsko ponudbo.

Kje parkirati?

Na razpolago bo več brezplačnih parkirišč koprskih prodajnih centrov v neposredni bližini prizorišča, kot tudi nekaj plačljivih parkirišč in javna parkirišča, s katerimi upravlja Marjetica Koper (označeno na spodnji fotografiji). Za lažji dostop do prizorišča poleg tega vsem, ki na koncert prihajajo iz smeri Ljubljana/Trst, svetujemo, da hitro cesto zapustijo na izvozu Bertoki in se po Ankaranski cesti pripeljejo do prizorišča oz. bližnjih parkirišč.

URNIK

▪ ob 17.00 odprtje blagajne na prizorišču
▪ ob 18.00 odprtje prizorišča
▪ ob 19.00 dalje glasba didžejev Radia Capris
▪ ob 20.00 predskupine
▪ ob 21.00 2CELLOS
▪ od 23.00 do 02.00 Caprisov Afterparty na prizorišču!

Vhodi športnega parka Bonifika bodo v času koncerta odprti, razen vhoda, ki se nahaja ob prireditvenem prostoru – ta bo zaprt od 18. ure dalje in bo ponovno odklenjen naslednje jutro (označeno z rdečo).

Na dan koncerta bo spremenjen režim veljal tudi za uporabnike športnega parka Bonifika. Vhodi v slednjega bodo v času koncerta odprti, razen vhoda, ki se nahaja ob prireditvenem prostoru – ta bo zaprt od 18. ure dalje in bo ponovno odklenjen naslednje jutro.

Gibanje v okolici nogometnega stadiona bo zaradi zahtev organizatorja ovirano.