DomovŠportAkademija: kadeti in mladinci do točke

Akademija: kadeti in mladinci do točke

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

V pravkar končanem vikendu so bile na sporedu tudi tekme mlajših selekcij koprske akademije. Kadeti, mladinci in starejši dečki so vsi igrali v gosteh. Skupen izkupiček je znašal dve točki, na vseh treh tekmah pa smo videli zgolj en zadetek.

img_1745
Foto: FC Luka Koper

Kadeti so v nedeljo gostovali pri ljubljanski Olimpiji

Varovanci Samirja Zulića so se proti favoriziranim domačinom predstavili v dobri luči, a vseeno to ni bilo dovolj, da bi v Koper pripeljali kakšno točko. Usoden je bil prejet zadetek v 57. minuti srečanja. Koprčani so zadnjih 13 minut odigrali tudi z igralcem več, a jim rezultata ni uspelo spremeniti. Po tem drugem zaporednem porazu na lestvici zasedajo deseto mesto.

Mladinci še vedno v boju za naslov prvaka

Boljši točkovni izkupiček je na ljubljanskem gostovanju doživela mladinska ekipa Iztoka Kavčiča. Tekma se je končala brez zadetkov, osvojena točka pa Koprčane še vedno drži v boju za naslov prvaka. Koprski mladinci poraza ne poznajo že šest zaporednih krogov.

Obe selekciji že v sredo čaka nova težka preizkušnja. Odpravljajo se namreč na zaostalo tekmo 9. kroga v Domžale, ki zasedajo prvo mesto na skupni lestvici mladincev in kadetov.*