DomovŠportCity Games ponovno v Kopru

City Games ponovno v Kopru

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

V sredo, 16. avgusta, bo karavana City Games, ki jo mnogi še vedno poznajo pod imenom Jadranske igre, ponovno prišla v Koper. Največje slovensko obmorsko mesto bo to leto gostilo challenger, v katerem se bodo prijavljene ekipe borile za odhod v slovenski finale, ki bo v Kranju 18. avgusta.

˝Veseli nas, da se vračamo v Koper, ki se je že pokazal kot odličen domačin te manifestacije. Kot vedno, tudi tokrat pričakujemo sijajne nastope ekip in glasno podporo navijačev. Mogoče bomo ravno tukaj našli ekipo, ki bo predstavljala Slovenijo v mednarodnem delu tekmovanja,˝ je povedal idejni vodja projekta Miroslav Krzyk.

Jadranske igre letos z novim imenom City games. Foto: Vojko Rotar

Ekipe se bodo na bazenu Žusterna pomerile v atraktivnih disciplinah, kot so leteči vaterpolo, vodna košarka, pršut in veslo. Zmagovalec se bo uvrstil v finale, kjer se bo boril za naslov slovenskega prvaka. Zmagovalec finala bo od 25. do 27. avgusta branil barve Slovenije v Biogradu na Moru, kjer bosta organizirana mednarodni polfinale in finale.

Dogodek v Kopru organizirajo Kooperativa Konjice, Mestna občina Koper in Adria Events. Začetek tekmovanja bo ob 19.30, vstop pa je prost.

Več informacij je dostopnih na spletni strani: www.city-games.com.