DomovŠportRD KOPER 2013: Odslej tudi z Gučkom

RD KOPER 2013: Odslej tudi z Gučkom

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

RD Koper po prihodu novega trenerja Veselina Vujovića pridno širi svoj igralski kader. Novo moč v koprski ekipi bo odslej predstavljal tudi Janez Guček, ki je iz RK Dol TKI Hrastnik v Koper prišel kot posojen igralec.

Zame igranje v taki sredini predstavlja izredno velik izziv, sploh sedaj po zamenjavi trenerja in prihodu Veselina Vujovića na trenersko mesto.

Koprski rokometni klub se je okrepil z 22-letnim igralcem, ki se najbolje znajde na položaju levega zunanjega. Guček, sicer doma iz Rimskih Toplic, je v Koper prispel v začetku tega tedna in je tako z ekipo že opravil nekaj treningov. Včeraj je v popoldanskih urah dokončno zaključil pogovore z upravo najuspešnejšega obalnega rokometnega prvoligaša in se dogovoril za enoletno sodelovanje.

Guček je že spoznal svoje nove soigralce. Foto: RD Koper 2013

Prva ligaška tekma bo na gostovanju v Trebnjem

Janez Guček, ki bo kaj kmalu oblekel rumeni dres tudi na tekmi, je za uradno spletno stran kluba povedal naslednje: “V Koper sem prišel, ker je to mesto z dolgoletno rokometno tradicijo in se je po propadu Cimosa klub na novo postavil na noge in zaigral na najvišjem možnem nivoju. Zame igranje v taki sredini predstavlja izredno velik izziv, sploh sedaj po zamenjavi trenerja in prihodu Veselina Vujovića na trenersko mesto. Menim, da lahko vsi – tako posamezno in kot ekipa – v tej sezoni napredujemo in dosežemo zastavljene cilje. Sam bom dal vse od sebe, da bomo skupaj s soigralci dosegli zastavljene cilje za to sezono.”

Za Koprčane, ki ne skrivajo svojih želja in ambiciozno gledajo proti začetku prvenstva, je prvi ligaški preizkus na vrsti v drugem vikendu septembra, ko se bodo odpravili na gostovanje v Trebnje.