DomovŠportDanes otvoritev Eurofesta, jutri začetek tekmovanj

Danes otvoritev Eurofesta, jutri začetek tekmovanj

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Danes bo Koper sijal v luči Eurofesta. Ob 21. uri je predvidena otvoritev, ki se bo začela z mimohodom po koprskih ulicah do glavnega prizorišča na Ukmarjevem trgu. Sledilo bo večerno dogajanje po programu, nato pa zabava. Tekmovalni del se bo pričel v sredo ob 8. uri zjutraj. 

Sicer pa je goste v Kopru na včerajšnji dan pričakalo lepo vreme. Najprej so bile na vrsti registracije, potem pa prevzem priložnostnih majčk in ostalih rekvizitov jubilejnega Eurofesta. Sledila je namestitev, po kateri so se nekateri odpravili na trening, drugi pa že skočili v prijetno toplo morje.

Danes so rokometašice že preizkusile novo igralno podlago. FOTO: ekoper.si

Pisan mimohod po koprskih ulicah

Mimohod po koprskih ulicah bo kot običajno danes zelo pisan, saj bodo poleg majic in zastav držav udeleženk med športnike razdelili še raznobarvne balone. Ob bučnem navijanju, petju in skandiranju bodo program zaokrožili nastopi Športnega kluba Salto, kantavtorja Aleksandra Novaka in plesalk AKS Dance studia, predstavili pa se bodo tudi polinezijske plesalke Ore Tahiti, plesna skupina Grease gang in DJ Adriano.

Zbor ekip udeleženk bo ob 21. uri na osrednjem Titovem trgu, po sprehodu do osrednjega prizorišča pa se bo zabavni del večernega programa nadaljeval vsaj do 23. ure.