DomovŠportDRŽAVNO PRVENSTVO V CHEER PLESIH: V Koper kar osem odličij!

DRŽAVNO PRVENSTVO V CHEER PLESIH: V Koper kar osem odličij!

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Minulo soboto je v Ljubljani v športni dvorani Kodeljevo potekalo Državno prvenstvo v cheer plesih 2018, kjer so se med seboj pomerile najboljše skupine, ki so se v predtekmovanjih kvalificirale na prvenstvo. Udeležile so se ga tudi plesalke in plesalec iz plesnega društva AKS dance studio iz Kopra, ki so se na državno prvenstvo uvrstili v kar osmih kategorijah.

Domov so se vrnili s številnimi kolajnami. Andreja Panger je kot posameznica osvojila 1. mesto. Odlične so bile tudi uvrstitve plesnih skupin v različnih starostnih skupinah, kjer so skupaj našteli naslednje uvrstitve: 2. mesto za Mini Zajčice, 3. mesto so osvojile Mini Foxice in Gold Zajčice, pohvalijo pa se lahko tudi s štirimi 4. mesti (Gold Zajčice, plesni par Tea Palčič in Maja Žele ter kar dvakrat mladinke Queens).

Foto: AKS Dance studio

Odlični rezultati so lepa motivacija za dve tekmi, ki jih še čakata v tej sezoni. Ena izmed njih bo mednarodna, in sicer sredi maja v italijanskem Riminiju. Vztrajno in trdo delo trenerk ter zanos plesalk in plesalca bodo zagotovo tudi na naslednjih tekmah poskrbeli, da bo AKS na parketu blestel.