DomovŠportFC Koper proti HNK Rijeka polovično uspešni

FC Koper proti HNK Rijeka polovično uspešni

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Danes smo na Bonifiki spremljali dve zanimivi in borbeni predstavi. Starejši dečki so premagali vrstnike iz Reke z minimalno razliko, kadeti pa so morali na koncu, po izenačenem prvem polčasu, priznati premoč nasprotnikom.

Najprej so na zelenico koprske umetne trave stopili starejši dečki pod vodstvom Samirja Zulića. Izid se je spremenil že v tretji minuti tekme, ko je Begić izkoristil predložek z desne strani in premagal vratarja Rečanov. Izid se do konca tekme ni spremenil in kozlički so se veseli zmage na prvi pripravljalni tekmi.

Foto: FC Koper

V nadaljevanju se je pozornost usmerila na kadetsko tekmo. Tudi tukaj smo spremljali pravo moško predstavo, kjer ni manjkalo borbenih in agresivnih potez. Presenetljivo, glede na začetek pripravljalnega obdobja, je bil tempo igre zelo visok.

Foto: FC Koper

V prvem polčasu izrazitih priložnosti ni bilo, gledali smo predvsem boj na sredini igrišču, tekmeca sta na odmor odšla brez zadetkov. V drugem polčasu pa so Rečani v hitrem časovnem obdobju dvakrat premagali domačega vratarja Ražema. V končnici so dosegli še en zadetek in tako premagali koprske kadete s 3:0.