DomovŠportFC Koper v nadaljevanje zmagovalnega niza

FC Koper v nadaljevanje zmagovalnega niza

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Ni skrivnost, da so Koprčani trenutno v izjemni formi. V zadnjih petih krogih Prve lige Telekoma Slovenije so namreč zbrali kar 9 točk, kar ni uspelo nobeni drugi ekipi v prvoligaški druščini. Na omenjenih petih tekmah so kozlički kar 10-krat zatresli mrežo nasprotnika in so v zadnjem obdobju najučinkovitejša ekipa lige.

Že jutri Koprčani odhajajo v Radomlje, kjer se bodo pomerili z domačini, ki se nahajajo na dnu lestvice in bodo v naslednji sezoni igrali v drugoligaški konkurenci. Tekma bo odigrana v radomeljskem športnem parku, saj v Domžalah poteka sanacija igrišča.

Tokrat trener Igor Pamić ne bo mogel računati na Leandra Teija, ki je izpolnil kvoto rumenih kartonov. Poleg ostalih dlje odsotnih igralcev nekaj težav z ramo čuti Ivor Horvat, ponovno pa bo za nastop na tekmi kandidiral Courage Pekuson, ki je kar tri od svojih letošnjih štirih zadetkov dosegel proti jutrišnjim nasprotnikom. Napadalci Kopra so izjemno razpoloženi in tudi tokrat bo trio Ibričić, Križman in vse boljši Belima predstavljal največjo nevarnost za vrata Radomljanov.

Foto: FC Koper

Koprčani so se v letošnji sezoni z jutrišnjimi tekmeci pomerili že trikrat in trikrat tudi zmagali. Seveda kozlički pričakujejo zmago tudi jutri.

Tekma bo v Športnem parku Radomlje odigrana jutri ob 17. uri. Glavni sodnik bo Vojko Goričan. *