DomovŠportFC Koper z novo pridobitvijo: Soba za sproščanje in krepitev medsebojnih vezi

FC Koper z novo pridobitvijo: Soba za sproščanje in krepitev medsebojnih vezi

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Šport, še zlasti nogomet, je tista postranska stvar, ki zna v nas vzbuditi mnogotera čustva.

Žalosti in celo jezi nas, ko našim ljubljencem ne gre najbolje, po drugi strani pa občutimo neizmerno veselje in ponos, ko zmagujejo. Če se do konca sezone nabere dovolj zmag in se klubska vitrina obogati za novo lovoriko, je rajanje neizbežno, uspeh pa glavna tema pogovorov v mestu in okoliških krajih.

V športu ne gre ničesar prepuščati naključju

Športni uspeh posameznika ali ekipe že dolgo ni več odvisen samo od treningov in tekem. Profesionalni šport se je razvil do te mere, da v njem ni prostora za naključja. Klubi so postali dobro organizirane institucije, ki morajo slediti najnovejšim trendom športa, v katerem se udejstvujejo, v nasprotnem primeru lahko namreč kaj hitro sledi zdrs po prvenstveni lestvici, v odnos med vodstvom kluba, igralci in tudi navijači pa se prikradeta nejevolja in nezaupanje.

Team building
Team building room za sproščenost in dobro voljo ekipe. Foto: ekoper.si

Da so tako vzponi kot tudi padci v športu neizbežni, se zaveda vsak navijač, kljub temu pa si ob neuspehih tudi tisti najzvestejši grizejo nohte in neučakano zahtevajo boljše čase.

Da bi bilo stresnih trenutkov za podpornike koprskega nogometnega kluba manj in da bi ekipo spravili na zmagovita pota, se z raznimi prijemi trudijo vsi, ki delujejo v klubu.

FC Koper na poti do zvezd

Vse vodi želja po gradnji kluba, za katerega bodo igralci z veseljem in ponosom igrali. Vsi delajo za klub, v katerega verjamejo, in vsi si si želijo biti del uspešne zgodbe, zgodbe, za katero jim je mar in jo podpirajo.

Prav gotovo je del poti do uspeha tudi to, da se igralci v barvah Kopra v tej vlogi kar najbolje počutijo. Strokovni štab se zaveda tudi pomena složnosti in enotnosti med igralci. Dobra kemija v slačilnici, kot se reče v nogometnem žargonu, je namreč eden od poglavitnih  predpogojev, ki tlakuje pot k uspehu, pot k vrhu lestvice.

Team building room
Team building room. Foto: ekoper.si

Soba je namenjena sproščanju in krepitvi medsebojnih vezi

Da bi se koprski nogometaši  kar najbolje  počutili, so pred kratkim v prostorih kluba uredili t. i. team building room. Soba je namenjena sprostitvi in polnjenju baterij po napornih treningih in hkrati krepitvi medsebojne vezi. Dobri odnosi izven igrišča se namreč velikokrat kažejo v uspešnih navezah na igrišču. Prostor bo namenjen tudi skupnemu ogledu tekem, kjer se bodo morebiti rojevale ideje za tiste poteze, ki bodo na naslednjih tekmah odločale v našo korist. Igralec se mora dobro počutiti v okolju, ki je v svetu profesionalnega nogometa velikokrat precej oddaljeno od njegovega domačega kraja. Zadovoljen in sproščen igralec je namreč igralec, ki z veseljem in ponosom brani klubske barve.

FC Koper je klub, ki sledi trendom sodobnega nogometa. Tako z organizacijo kot z ustvarjanjem optimalnih pogojev za delo zagotavlja popolno podporo svojemu strokovnemu in igralskemu kadru.

Verjamemo, da se bodo vsa prizadevanja vodilnih kmalu odrazila tudi na nogometnih zelenicah. Seveda je še kako pomembna tudi pomoč in podpora vseh nas, ki lahko že z obiskovanjem tekem in bučnim navijanjem s tribun veliko naredimo za naš klub.

Za koga? Za Koper!!! *