DomovŠportFC Luka Koper: V Kidričevo po nove tri točke

FC Luka Koper: V Kidričevo po nove tri točke

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Sredina tekma z Mariborom je že utonila v pozabo. Zelo dober prvi polčas ni bil dovolj za nove točke. Misli kozličkov pa so že usmerjene na nedeljsko tekmo z Aluminijem, kjer bo zmaga nujna za potrditev dobrih predstav z začetka letošnje sezone.

milan obradović
Milan Obradović, trener koprskih nogometašev. Foto: FC Luka Koper

“Odigrali smo dober prvi polčas, vendar škoda za gol, ki smo ga prejeli ob koncu polčasa. V nadaljevanju smo imeli dve izjemni priložnosti, a to ni bilo dovolj, da se premaga Maribor. Svojim fantom nimam česa očitati, želeli in hoteli so zmagati, ponosen sem nanje. Zmanjkalo nam je nekaj športne sreče. Morda se nam je tokrat vrnilo, kar smo dobili na tekmah s Krškim in z Aluminijem. Mariboru čestitam za zmago, svojim igralcem pa za to, da so dali vse od sebe. To vseeno ni bilo dovolj, moramo še delati in odpraviti napake. Danes prvi polčas ni bil dovolj za zmago,” je bil s predstavo svojih varovancev v sredo kljub vsemu zadovoljen trener Milan Obradović.

fc luka koper

V Kidričevem kozličke ponovno čaka zahtevna tekma. Vendarle bodo fantje storili vse, da v Koper pripeljejo poln izkupiček.  “Koprski strateg proti Aluminiju ne bo mogel računati na Jana Andrejašiča in Senijada Ibričića, ki sta izpolnila kvoto štirih rumenih kartonov. Po daljši odsotnosti je s treningi pričel Marko Krivičić,” so še sporočili iz FC Kopra.

Koprski nogometaši se bodo na pot odpravili že v soboto in tekmo proti Aluminiju pričakali v karanteni. Boj za nove tri točke se bo začel v nedeljo ob 15.00.

*