DomovŠportKadeti do tretje zmage, mladinci poraženi

Kadeti do tretje zmage, mladinci poraženi

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprski mladinci in kadeti so se v nedeljo na domačem igrišču pomerili z vrstniki NK Interblock. Končni izkupiček je bil polovičen, kadeti so zmagali, mladinci pa so morali po tekmi čestitati nasprotniku za minimalno zmago.

nogomet2

Najprej sta na prizorišče stopili kadetski ekipi. Končni rezultat je bi postavljen že na polovici prvega polčasa, ko je v polno meril Jan Jerman. Koprski kadeti so s to minimalno zmago vpisali niz treh zaporednih zmag. Prav tako na omenjenih treh tekmah niso prejeli zadetka. Na lestvici zasedajo visoko četrto mesto, za vodilnimi Mariborčani zaostajajo le 5 točk.

nogomet

Po tekmi kadetov so na igrišče stopili mladinci. Tudi na tem srečanju smo videli zgolj en zadetek, a tokrat na žalost v mreži domačinov. Angelo Korica je dobre pol ure pred zadnjim sodnikovim piskom popeljal Interblock v vodstvo in kasneje do zmage. Kljub veliki želji koprskim fantom rezultata ni uspelo spremeniti. Gostje so se sicer predstavili z zelo agresivno igro, na tekmi so prejeli kar osem rumenih kartonov, od domačih je porumenel zgolj Leon Sever. 

Koprski mladinci na lestvici zasedajo peto mesto, za trenutno vodilnimi Mariborčani, ki imajo tekmo manj, zaostajajo šest točk.

nogomet1

Na skupni lestvici koprski mladi upi zasedajo četrto mesto.

Naslednja tekma jih čaka 16. oktobra, ko se bodo na Bonifiki pomerili z vrstniki iz NK Maribor, ki tako na kadetski kot tudi na mladinski lestvici zasedajo prvo mesto. *