DomovŠportKoprčani do nove zmage

Koprčani do nove zmage

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprčani so pričakovano osvojili osmi par točk v tej sezoni in so še vedno na drugem mestu prvenstvene lestvice, za vodilnimi Ribničani, ki so danes zanesljivo ukanili Novomeščane, pa imajo točko zaostanka.

* Dvorana Bonifika, sodnika: Majer in Žitnik (oba Trebnje).
* Koper 2013: Kocjančič, Vran, Dolenc, Grzentič 4, Vlah 5, Krečič, Matijaševič 3, Kocjančič, Poklar, Moljk, Zugan 5, Smolnik 4 (4), Sokolič 1, Guček 1, Sever 2, Planinc 2, Bratkovič 3.
* LL Grosist Slovan: Jugovič, Nunčič, Podpečan, Prevolnik 4, Serdinšek-Ekart 1, Marinček, Marušič 9 (1), Marojević, Krivic, Fidel 2, Jovičić, Cigale 1, Kaučič, Novak 2, Sanković 4, Atanasov.
* Sedemmetrovke: Koper 2013 4 (4), LL Grosist Slovan 3 (1).
* Izključitve: Koper 2013 10, LL Grosist Slovan 8 minut.
* Rdeči karton: Atanasov (46.).

Do sredine prvega polčasa je bila tekma izenačena, po izidu 8:8 pa so na igrišču zagospodarili izbranci domačega trenerja in selektorja slovenske izbrane vrste Veselina Vujovića in si v 26. minuti priigrali prednost petih golov (15:10). Primorci v drugem polčasu niso popustili, Ljubljančane, ki jih vodi nekdanji trener Kopra Zoran Jovičić, so vseskozi držali na varni razdalji in z zanesljivo predstavo osvojili načrtovani točki.

V koprski ekipi sta Aleks Vlah in Dani Zugan dosegla po pet golov, v ljubljanski pa je prednjačil Tine Marušič z devetimi zadetki.

Koprska ekipa bo v prihodnjem krogu gostovala v Škofji Loki. Tekma bo v soboto, 9. decembra.