DomovArhivKoprčani okrepljeni v nadaljevanje prvenstva

Koprčani okrepljeni v nadaljevanje prvenstva

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino
Ricardo Avila od podpisu pogodbe za FC Luko Koper.

Prvi je Ricardo Avila, reprezentant Paname, ki bo v Koper posojen do konca letošnjega leta. 19-letni defenzivni vezist je bil nazadnje član panamskega prvoligaša Chorrillo Futbol Club, kjer je imel eno vidnejših vlog v ekipi. Kluba sta se dogovorila tudi o možnosti odkupa v času trajanja izposoje.

Koprčani bodo v nadaljevanje prvenstva krenili z novimi močmi tudi v konici napada. V aktualni sezoni bo koprski dres nosil Inhyeok Park. 21-letni Južnokorejec je član mladih reprezentanc svoje države. Do konca sezone bo posojen iz nemškega bundesligaša, TSG Hoffenheima 1899.

Tretji novinec je verjetno bolj znan spremljevalcem dogajanja na slovenskih prvoligaških zelenicah. Koprske barve bo odslej branil tudi dosedanji član NK Zavrč, Ed Kevin Kokorović. 21-letni vezist je s koprskim prvoligašem sklenil dvoletno pogodbo. Kokorović je v lanski sezoni v Zavrču zbral 30 nastopov in dosegel en gol.

Kozlički so se torej dobro pripravili na boj v vrhu lestvice, kjer na tretjem mestu le malenkost zaostajajo za prvima ekipama.