DomovŠportKoprčani optimistično v Domžale

Koprčani optimistično v Domžale

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

V 15. krogu Prve lige Telekom Slovenije kozlički odhajajo v Domžale, kjer se bodo pomerili z zadnjeuvrščenimi Radomljami, ki v letošnji sezoni še niso slavile. Tekma je za Koprčane izjemnega pomena, saj si želijo zmage.

Nogomet
Nogometaši v Domžale po zmago. Foto: FC Luka Koper

Koprčani še vedno trenirajo v okrnjeni zasedbi. Poškodbe jim namreč narekujejo ritem dela, kar hrvaškemu strategu na koprski klopi Igorju Pamiću povzroča obilico sivih las.

“Med tednom se je na treningu poškodoval Joel Valencia, osrednji branilec Šime Gregov pa je ponovno začutil bolečine v zadnji loži. Imam veliko težavo, kako sestaviti prvo enajsterico, vendar ne bežim pred odgovornostjo. Kljub težavam v Radomlje odhajamo po tri točke. Ni pomembno, kako, zmagati moramo! Ne bom rekel, da bo Koper vsak teden boljši, bo pa bolj organiziran in tako bomo imeli boljše možnosti za osvojitev večjega števila točk,” je optimistično zaključil trener iz Žminja.

V nedeljo zagotovo ne bodo zaigrali Ruben Belima, Toni Datković, Šime Gregov, Joel Valencia, Jakov Biljan in že dlje odsotna Marko Krivičič in Jefthon.

Koprčani so do sedaj z Radomljani odigrali pet tekem. Od nasprotnika imajo eno zmago več.

Tekma bo v nedeljo ob 16. uri v Domžalah. *