DomovŠportKoprčani ostajajo nepremagani in brez prejetega zadetka

Koprčani ostajajo nepremagani in brez prejetega zadetka

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Tudi po 12. krogu tekmovanja EPNL Koprčani ostajajo nepremagani in poleg tega tudi še brez prejetega zadetka, kar je zagotovo svojevrsten dosežek. Tokrat so se na Bonifiki pomerili z NK Plamo iz Podgrada, zmagovalec ni bil vprašljiv niti v enem trenutku srečanja. 

Kot že mnogokrat do sedaj smo od prve minute spremljali nalet Koprčanov, ki z visokim pritiskom niso pustili gostujoče ekipe, da zadrži žogo v svoji posesti. V prvem polčasu so si kozlički priigrali ogromno priložnosti, tri pa so bile izkoriščene in že po prvem delu je bil zmagovalec odločen. Prvi zadetek je padel po lepi akciji Matije Petrovića, ki je z globinsko žogo zaposlil Amela Ramića, slednji pa je ugnal vratarja gostov.

FC Koper B – NK Plama Podgrad 5:0 (3:0)

V 20. minuti je iz bližine podvojil Željko Tomić, že čez 3 minute pa je predložek Opare v zadetek spremenil Stjepan Plazonja.

 

Drugi polčas smo spremljali podobno predstavo, kozlički so neprestano pritiskali na vrata Plame in jo dvakrat tudi uspeli premagati. Najprej je lepo zavrnjeno podajo Meštriča izkoristil Tomić, v končnici tekme pa je predložek v sredino iz bližine v gol preusmeril Nik Popovič.

Jesenski del prvenstva se je zaključil z zmago Koprčanov s petimi goli v vratih ekipe Plama Podgrad.

“Ekipa, ki v prvenstvu še ni prejela zadetka. Čestitke ob zaključku jesenskega dela!,” je na svojem FB profilu zapisal koprski župan Boris Popovič.

Tekme se je udeležil tudi koprski župan Boris Popovič, ki se je dotaknil tudi odvzete licence koprskemu klubu in nazadovanju v 4. ligo.

“Fantje so skupaj z ekipo trenerja in športnega direktorja in osatlih v klubu stvari vzeli zelo resno in naredili vse da pokažejo oziroma dokažejo Nogometni zvezi Slovenije, da so vse nas, Koprčanke in Koprčane oškodovali in to bomo tudi dokazali v Švici. Vrnili se bomo spet v 1. ligo SNL, tam kjer nam je mesto, je na tekmi dejal prvi mož koprske občine.