DomovŠportKoprski rokometaši gostijo ekipo iz Ormoža

Koprski rokometaši gostijo ekipo iz Ormoža

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Ritem moškega državnega rokometnega prvenstva ne dopušča veliko prostora za regeneracijo in slavje. Že danes v Koper z željo po zmagi prihaja ekipa iz Ormoža.

rokomet
Foto: RD Koper 2013

Na krilih zmage v Izoli …

Obalni derbi je dodobra ogrel ozračje v izolski dvorani in postregel s predstavo, vredno sosedskega derbija. Obe ekipi sta s požrtvovalno in borbeno igro dobili po en polčas. Na zadovoljstvo koprskih navijačev je bil odločilen drugi, ki je pripadel RD Koper 2013. Končni rezultat je bil 24 : 18.

… in domačih navijačev do ponovnega zmagoslavja

Današnji nasprotnik trenutno zaseda 5. mesto prvenstvene lestvice in prav gotovo upa, da bo z zmago v Kopru prišel še kakšno mesto višje. Dober občutek in samozavest gostujoči ekipi nedvomno daje zaslužna zmaga v prejšnjem kolu, ko so v tesnem dvoboju odpravili Dol Hrastnik.

Rok Gašperšič zatrjuje: “Na kvalitetno ekipo, ki jo ima Ormož, smo se dobro pripravili in ob pomoči velikega števila ljudi bomo zagotovo odigrali dobro partijo.”

Kljub temu, da ima ekipa iz Ormoža v svojih vrstah nekaj izjemnih strelcev, ki jih vodi trener z najdaljšim stažem v 1. A DRL, so Koprčani odločeni odigrati s polno močjo in parket ponovno zapustiti zmagoslavno. Da jim bo nekoliko lažje, vas prav lepo vabijo danes ob 19. uri v športno dvorano Bonifika. *