DomovŠportNa Bonifiki se obeta napet boj

Na Bonifiki se obeta napet boj

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprčani že pet prvenstvenih krogov težko čakajo na zmago. V soboto v Koper prihajajo neugodne Domžale, ki trenutno držijo tretje mesto v prvi slovenski ligi. Na Bonifiki se torej obeta napet boj.

Igralci FC Luke Koper so se že dobro spoznali z načinom dela novega trenerja Igorja Pamića. To se je videlo tudi v Celju, ko bi Koprčani z malo več sreče lahko prišli tudi do polnega izkupička. Ekipa se zaveda, da so Domžale dobra ekipa, nihče pa ni nepremagljiv, zato je cilj kozličkov doseči vse tri točke.

pamić
Koprski nogometaši so se že dobro spoznali z načinom dela novega trenerja Igorja Pamića. Foto: FC Koper

Pamićev debi na domačem stadionu

Igorju Pamiću pred  trenerskim debijem na domačem stadionu, kjer je že blestel v svoji igralski karieri, še vedno sive lase povzročajo poškodbe v ekipi. Toni Datković in Šime Gregov sta še vedno pod vprašajem, zato bo zanimivo videti, ali bo obramba sestavljena tako kot na gostovanju v Celju. Prav tako ni znano, ali bosta v kadru Ruben Belima in Marko Krivičič, ki še nista povsem okrevala po poškodbah.

Nogomet
Cilj kozličkov je doseči vse tri točke. Foto: FC Luka Koper

Igra fluorescentno rumenih se bo najverjetneje spet vrtela okoli idejnega vodje ekipe Senijada Ibričića, ne smemo pa pozabiti niti na Mateja Pučka in Danijela Pranjića, ki sta tudi v Celju pokazala dobro formo.

Obeta se zanimiv in napet boj 

Koprčani Domžalčanov niso premagali že več kot leto in pol, kljub temu pa je medsebojna statistika na stadionu Bonifika bolj naklonjena kozličkom. Na 30 odigranih tekmah so Koprčani vknjižili 13 zmag, Domžalčani pa le 9.

Tekma na Bonifiki se bo pričela ob 18.00, sodil bo Matej Jug, ki je bil tudi glavni sodnik na večnem derbiju med Olimpijo in Mariborom minuli vikend, pomagala mu bosta Uroš Bensa in Janez Lunežnik, četrti sodnik bo Nejc Kajtazovič. *