DomovŠportKošarkarji Primorske drevi gostijo Rogaško

Košarkarji Primorske drevi gostijo Rogaško

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Košarkarji Primorske danes ob 16. uri v dvorani OŠ Koper gostijo košarkarje Rogaške. Bogat spremljevalni program pa se v Kopru pričenja že ob 14.30.

KK Primorska

V goste prihaja šestouvrščena ekipa lige Nova KBM. Primorska bi v primeru zmage lepo utrdila svoj položaj na zgornji polovici lestvice in nadaljevala mrtvi tek z novomeško Krko za najvišje mesto v državnem prvenstvu.

Košarkarji Rogaške v goste prihajajo na krilih visoke zmage v Podčetrtku, kjer so z rezultatom 94 : 52  odpravili košarkarje LTH Castingsa. To je bila prva zmaga za to ekipo v letošnjem prvenstvu, zato v  Koper gotovo prihajajo z željo po novih uspehih.

kk primorska
Tigri bodo ob podpori domačih navijačev skušali premagati še tretjega nasprotnika. Foto: FB KK Primorska

Košarkarji Primorske imajo povsem drugačne načrte, saj se želijo na prvi tekmi pred domačim občinstvom seveda proslaviti z zmago.

Eden od zvestih navijačev bo imel med tekmo možnost, da z zadetim metom pribori sebi in prijatelju pot v košarkarski Miami, kar je še dodaten motiv za obisk dvoboja. Lepo vabljeni.

Nadaljevanje državne rokometne lige prinaša srečanje z vrha lestvice

Pester športni program

Poleg košarkarjev, rokometašev in nogometašev bodo na to povsem športno obarvano soboto sezono  nadaljevale tudi odbojkarice Luke Koper, ki ob 19. uri gostujejo pri Zgornji Gorenjski.

Na Bonifiki se obeta napet boj

Danes torej stiskajmo pesti za obalne klube, saj si želimo, da bi nam pričarali popolno športno soboto in nas na najlepši način motivirali za obisk prihodnjih tekem.  *