DomovŠportNa Gažonu festival Rada igram nogomet, in ti?

Na Gažonu festival Rada igram nogomet, in ti?

Prosti časŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

Ob koncu šolskega leta bo v soboto, 9. junija, ob 10. uri na naravnem nogometnem igrišču NK Gažon potekala 4. zaključna prireditev Otroške nogometne šole Obala za dekleta “Festival rada igram nogomet, in ti?”.

Na festivalu bodo dekleta Osnovne šole Koper, Osnovne šole Dekani, Osnovne šole Oskarja Kovačiča Škofije, Osnovnih šol v Pradah, Svetem Antonu, Gračišču, Šmarjah, Osnovne šole Ivana Babiča – Jagra Marezige, Osnovne šole Aleša Beblerja – Primoža Hrvatini, Osnovne šole Dušan Bordon, Osnovne šole Anton Ukmar in Osnovne šole Vojke Šmuc Izola, odigrala medsebojna srečanja in se preizkusila v različnih spretnostnih poligonih z žogo. Po zaključku nogometnih dogodivščini bodo podelili diplome, medalje in spominske majice.

Foto: NK Gažon

Organizatorji starše in bližnje sorodnik naprošajo, da pripravijo kakšno sladko presenečenje, ki ga bodo obiskovalci in dekleta zagotovo z veseljem pojedli po zaključku festivala, ki je predviden ob 13. uri.

Zaradi lažje organizacije dogodka, še danes lahko potrdite svojo prisotnost na festivalu, in sicer prek e-maila ons.obala@gmail.com ali sms sporočila na telefonsko številko 040 186 246, kamor pošljete ime in priimek hčere ter osnovno šolo.