DomovŠportŽupan Boris Popovič in vodstvo FC Koper s starši in igralci o nadaljnjem delu akademije

Župan Boris Popovič in vodstvo FC Koper s starši in igralci o nadaljnjem delu akademije

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Včeraj se je v prostorih stadiona Bonifike vodstvo kluba FC Koper sestalo s starši in igralci akademije, ki nastopajo v tekmovanjih pod okriljem Nogometne zveze Slovenija (NZS). Sestanek je potekal v luči predstavitve dejanskega stanja v koprskem nogometnem klubu in nadaljnje delovanje nogometne šole ter pojasnila na neresnične navedbe glede kluba v Primorskih novicah.

Povabilu vodstva kluba se je nemudoma odzval tudi župan Mestne občine Koper Boris Popovič. 

 

Po njegovih besedah nogometni klub FC Koper lahko še naprej računa na njegovo podporo in podporo Mestne občine Koper. Med drugim se je koprski župan Boris Popovič skupaj z upravo kluba dotaknil tudi včerajšnjih neresničnih navedb v Primorskih novicah, ki želijo z lažnimi informacijami na klub znova vreči slabo luč.

“Akademija FC Kopra bo kljub izpadu mladincev in kadetov v drugoligaško tekmovanje nadaljevala z začrtanim delom. Cilj je takojšnja vrnitev v prvo ligo. Nogometaši bodo še naprej trenirali v najboljših infrastrukturnih pogojih v državi in pod budnim očesom trenerjev, ki jih sestavljajo večinoma sami odlični bivši koprski igralci,” so sporočili iz koprskega kluba.

Božić: “Mladinci in kadeti se bodo hitro vrnili v najvišji rang tekmovanja!”

Glede strokovne plati delovanja klubskega ustroja je več povedal strokovni vodja akademije FC Koper Igor Božić, ki ne dvomi, da se bodo mladinci in kadeti hitro vrnili v najvišji rang tekmovanja. Starše in fante je zaprosil za zaupanje in potrpežljivost ter zagotovil, da bodo fantje še naprej imeli odlične možnosti za nogometni razvoj, so še navedli v klubu.