DomovŠportTKS Samurai Koper uspešni tudi na Mostar Cup 2018

TKS Samurai Koper uspešni tudi na Mostar Cup 2018

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

TKF Slovenija se je na povabilo TKA Bosne in Hercegovine z veseljem udeležila Mednarodnega karate pokala pod nazivom Mostar Cup 2018, ki je potekal 28. aprila. Dogodek je bil še posebno svečan, saj je ob tej priliki karate klub Mostar obeležil 50 let neprekinjenega delovanja v tradicionalnem karateju.

Sodelovalo je preko 250 tekmovalcev iz 19 karate klubov BiH, Slovenije, Makedonije in Republike Srpske. V sklopu reprezentance Slovenske zveze se je dogodka udeležilo 21 tekmovalcev TKS Samurai Koper v vseh starostnih kategorijah, večina tekmovalcev pa je imela možnost tekmovati v več disciplinah.

Foto: TKS Samurai

Reprezentanca je tako osvojila kar 43 odličij, nekaj najvidnejših uvrstitev pa so dosegli tekmovalci TKS Samurai iz Kopra, in sicer v mladinski in članski starostni kategoriji: Anna Cerkvenik Petrarca je osvojila 4.odličja, Angel Ljondov, Jure Pleša, Zala Zadel in Magdalena Cvijetič pa so prejeli vsak po 3.odličja, tako v katah kakor v kumietu.

Ekipa v sestavi Peter Vidmar, JURE Pleša in Angel Ljondov pa je slavila v ekipnem kata nastopu, mladinke Rebeca Cerkvenik Petrarca, Zala Zadel in Magdalena Cvijetič pa v ekipni konkurenci v kumiteu.