DomovŠportVujović nič več na trenerski klopi koprskih rokometašev

Vujović nič več na trenerski klopi koprskih rokometašev

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Iz koprskega rokometnega prvoligaša so sporočili, da so se sporazumno razšli s črnogorskim trenerjem Veselinom Vujovićem, ki je vajeti prve ekipe prevzel pred slabim letom dni.

V klubu so ponosni, da je njihovo ekipo vodil tak strokovnjak kot je Veselin Vujović. Od slednjega so se tako igralci kot uprava kluba veliko naučili. Razšli so se v dobrih odnosih, ob tem pa gre zahvala zdaj že nekdanjemu trenerju tudi s strani navijačev.

Vzdušje v klubu ostaja pozitivno

Predsednik društva Aljoša Bertok je minulo sezono ocenil kot pozitivno. Na žalost pa je splet nesrečnih okoliščin, kot so poškodbe in bolezni, privedel do velikih nihanj, ki so ekipo stale vidnejše končne uvrstitve v prvenstvu.

Ne glede na vse pa je klub zadovoljen s četrtim mestom v državnem prvenstvu ter z uvrstitvijo na zaključni turnir pokalnega tekmovanja. Prav tako so dosegli nekaj mejnikov, in sicer uvrstitev v skupinski del evropskega tekmovanja EHF CUP, prvič so premagali RK Gorenje Velenje in prvič odščipnili točko serijskim državnim prvakom RK Celje Pivovarna Laško.