DomovŠportŽupan sprejel koprske košarkarje

Župan sprejel koprske košarkarje

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Danes je koprski župan Aleš Bržan sprejel predstavnike in košarkarje domačega košarkarskega kluba Sixt Primorska, ki so pred slabim tednom dni slavili na finalnem turnirju Pokala Špar.

Dvakratnim pokalnim zmagovalcem, ki tudi na državni prvenstveni lestvici letos kotirajo zelo visoko, je ob tej priložnosti iskreno čestital in izrazil veselje, da se v Kopru po dolgih letih košarka ponovno igra na najvišji ravni. Vrhunski dosežki domačih športnikov so namreč odlična priložnost tudi za promocijo občine in samega mesta Koper, ki veliko stavi na področje športa, nedvomno pa so ti uspehi pomembni v luči razvoja košarke in promocije te športne panoge med mladimi.

Pokalne zmagovalce je pozdravil in čestital tudi podžupan Mestne občine Koper Patrik Peroša, sicer predsednik Slovenske univerzitetne športne zveze.

Kot je v imenu kluba Sixt Primorska povedal direktor Matej Avanzo, so z osvojitvijo naslova pokalnih zmagovalcev izredno zadovoljni, želijo pa si tudi uvrstitve v Aba 1 ligo in čim boljšega rezultata v državnem prvenstvu. Županu se je ob tej priložnosti zahvalili za vso podporo in izrazil željo po tako odličnem sodelovanju tudi v prihodnje.