DomovKulturaCDA PRAZNUJE: 7 let zabave, delavnic, predavanj, izletov in druženja

CDA PRAZNUJE: 7 let zabave, delavnic, predavanj, izletov in druženja

Kultura Preglej vse novice
Deli vsebino

V Centru dnevnih aktivnosti za starejše občane (CDA) bo tudi v juniju veliko zanimivega dogajanja. Udeležite se lahko zanimivih delavnic, izletov, likovnih koloniji in predavanj.

Že danes ob 16.30 uri vas vabijo na delavnico “Priprava enostavnih krem (kozmetika)”. Vsak udeleženec delavnice naj s seboj prinese posodo, v kateri bo mešal kreme, mešalec za stepanje in natančno kuhinjsko tehtnico. Delavnico bo vodila ga. Neda Pavlin.

Foto: CDA

V torek, 6. junija, ob 17.30 uri, vas vabijo na predavanje in delavnico “Udeležba v prometu najbolj ranljivih skupin kamor sodijo vozniki raznoraznih motornih vozil”, kjer se boste lahko urili v tehnikah vožnje z motorji na poligonu.

Že v četrtek, 8. junija, pa vas vabijo na izlet in likovno kolonijo DCA 2017, ki bo v Mariboru. Srečanja se lahko udeležijo amaterski slikarji in vsi člani CDA. Cena izleta znaša 17 evrov. Za udeležence likovne kolonije je prevoz brezplačen. Prijave z vplačilom so možne do petka, 2. junija.

Foto: CDA

7. obletnica delovanja Centra dnevnih aktivnosti za starejše občane

V sredo, 14. junija, bo Center dnevnih aktivnosti za starejše občane v Kopru, praznoval 7. obletnico delovanja. Organizirali bodo dan odprtih vrat, kar pomeni, da se boste v centru lahko družili od 8. do 12. ure, ob 17. uri pa bo sledila proslava in nato še praznovanje rojstnih dni. 

V soboto, 17. junija, vas vabijo na izlet v Idrijo, kjer si boste ogledali Divje jezero in obiskali Festival idrijske čipke ter sejma domače in umetnostne obrti, sledil bo tudi voden ogled Antonijevega rova in Mestnega muzeja Idrija. Cena izleta znaša 24 evrov, prijave z vplačilom pa so možne v CDA Koper, do petka, 2. junija.

Foto: CDA

V torek, 20. junija, ob 17.30, vas vabijo na potopisno predavanje “Uzbekistan”, ki ga je pripravila Suzana Krečar, že v ponedeljek, 26. junija, pa boste prav vsi dobrodošli na Večeru smeha, ki vam ga bodo s stand up predstavami pričarali Perica Jerković, Ljubo Miljušević in Boštjan Gorenc.

Tudi tokrat pa v Centru dnevnih aktivnosti niso pozabili na tekmovanje v panogah: v torek, 27. junija in sredo, 28. junija, bo od 15. do 19. ure potekal pikado in namizni tenis, prav tako boste lahko igrali karte, šah in križanke. V sredo, ob 9.30 bo potekala še kuharska delavnica “Kaneloni z blitvo”.