DomovNaši krajiMladenka, ki je že tretjič privezana pri nas

Mladenka, ki je že tretjič privezana pri nas

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Po pestrem vikendu na potniškem terminalu se je danes pri nas znova privezala potniška ladja Seven Seas Explorer, ki nas je prvič obiskala 1. avgusta, ko je bila na svojem krstnem križarjenju.

Mladenka je bila prvič splavljena šele julija letos, zgradila jo je italijanska ladjedelnica Fincantieri za ladijsko družbo Regent Seven Seas Cruises. Z 223 metri dolžine in kar 14 palubami lahko gosti do 750 potnikov, za katere skrbi kar 650 članov posadke.

seven seas explorer

Na svoji poti se je v Kopru danes ustavila že tretjič. Čast jo bomo imeli občudovati še 20. oktobra, ko bo pri nas zasidrana zadnjič letos.

Zadovoljni smo, da se potniške lepotice rade vračajo k nam. Tako potniki kot osebje se pri nas počutijo odlično, nam je zaupal Ivan Tratnik, direktor turistične agencije Istranka, ki potnikom ponuja pestro izbiro doživetij v zaledju Kopra in ogled ostalih slovenskih znamenitosti. Vsekakor nas lahko prihodi tovrstnih luksuznih potniških ladij navdajajo s ponosom. V Kopru, okolici in drugod po Sloveniji imamo namreč veliko ponuditi tudi najbolj prestižnim gostom, ki se k nam z veseljem vračajo. *

Najbolj petična ladja, Regent Seven Seas Explorer ponovno v Kopru