DomovNaši krajiPOČITNIŠKI PROGRAMI: Da bodo poletne počitnice še bolj zabavne, zavijte v CMK!

POČITNIŠKI PROGRAMI: Da bodo poletne počitnice še bolj zabavne, zavijte v CMK!

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Za še bolj zabavne in kreativne počitnice se lahko otroci in mladostniki udeležujete počitniškega programa v Centru mladih Koper.

Počitniški program DC Koper PetKA, ki poteka med 9. in 15. uro, vključuje ustvarjalne delavnice, športne aktivnosti, zabavno učenje, kuharske delavnice ter obisk mestne plaže. 

Program je namenjen vsem otrokom in mladostnikom koprske občine, ki želijo kakovostnejše preživljati prosti čas, predvsem pa otrokom in mladostnikom, ki imajo težave v socialnem vključevanju, težave v odraščanju oziroma so prikrajšani za primerno družinsko življenje, z že zaznano problematiko na socialnem, vedenjskem in čustvenem področju ter potrebujejo pomoč in podporo pri razreševanju svojih stisk.

Program DC Koper PetKA je preventivni socialno-varstveni program Centra za socialno delo Koper, ki se izvaja izven njegove redne dejavnosti. Vsebinsko zajema preventivno-vzgojne dejavnosti za otroke in mladostnike ter psihosocialno pomoč otrokom in mladostnikom. V Mestni občini Koper je edinstven, predvsem pa brezplačen in dostopen vsem otrokom in mladostnikom iz koprske občine med 6. in 18. letom starosti.

Počitniško varstvo za vse otroke Mestne občine Koper