DomovNoviceBogato dogajanje Fantazime se nadaljuje

Bogato dogajanje Fantazime se nadaljuje

Naši krajiNoviceObvestilaProsti časTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Drsališče ob morju, praznična gostinska ponudba in bogat spremljevalni program za vse okuse vas tudi v teh dneh pričakujejo na Fantazimi v Kopru.

V Kopru se je minulo soboto in nedeljo, kljub slabemu vremenu, zbrala številna množica, ki je uživala ob prazničnem dogajanju Fantazime.  Sobotno dogajanje so poleg prazničnih luči in drsališča popestrili otroški pevski zbor Osnovne šole Koper, Challe Salle, Faraoni s prijatelji in Master Mix, v nedeljo pa so za bogato dogajanje poskrbeli Romana Krajnčan, Miklavž, ki se je v Koper pripeljal s kočijo z lipicanci iz Kobilarne Lipica in stojnice Miklavževega sejma.

Zimska vasica s praznično gostinsko ponudbo in drsališče ob morju vas sicer pričakujejo vse dni v tednu, za glasbeni program pa bodo v naslednjih dneh poskrbeli  klapa Semikanta`, ki bo v Taverni nastopila ta četrtek, 7. decembra,  v petek bodo nastopili Istrski fantje, v soboto pa nas čaka Preparty SDJF the last waltz.

V soboto, 9. decembra, ob 10.30 bo v Gledališču Koper brezplačna gledališka predstava za otroke Huda mravljica, v nedeljo ob 16. uri pa bo na programu drugi adventni sprehod po mestu, medtem ko bo nedeljsko večerno dogajanje minilo v znamenju Apres ski zabave z DJ-ji v Taverni.

Prav tako bo v soboto in nedeljo v Taverni znova zaživela Božičkova pisarna, ki jo bodo najmlajši lahko obiskali med 10. in 12. uro ter med 16. in 19. uro.

Na prizorišču dogajanja Fantazime v Taverni ima svoj praznični studio Radio Capris, ki letos že osmo leto zapored odpira vrata Hladilnika toplega srca, največje dobrodelne akcije v regiji. Več informacij na povezavi.

Ne pozabite, da bo tudi to soboto in nedeljo potopni valj na Pristaniški ulici onemogočal promet od križišča s Piransko cesto do priključka ulice Belveder na Ukmarjevem trgu med 9. uro zjutraj in polnočjoStanovalci mestnega jedra bodo tudi v času zapore imeli dostop do svojih domov.

Več o bogatem dogajanju Fantazime na povezavi.

Foto: MOK, Jakob Bužan, Jaka Ivančič